Klubbmedlemmar Rotary Tomelilla

Alla klubbens aktiviteter under resten av månaden ställs in. Detta för att minimera risken för smittspridning.

I går sände guvernör Torkil Rönne ut ett meddelande om att ställa in Rotarys alla aktiviteter. Enda möjligheten att inte följa denna rekommendation är om presidenten i klubben kan garantera att ingen smittspridning sker. Naturligtvis kan jag inte ställa ut en sådan garanti.
Jag har varit i kontakt med Dan Löfgren som past president och då tagit beslutet att följa guvernörens beslut.
Detta innebär att tisdagsluncherna ställs in under mars .Vårfesten likaså. Vi tar fortsatta beslut allt eftersom och följer utvecklingen noga. Men vi börjar så här.
Vårfesten kommer att hållas vid ett senare tillfälle.
De som förhandsbetalat Vårfesten kan välja mellan att låta pengarna stå kvar på klubbens konto eller meddela Gun-Marie Burman att pengarna kan föras över till Jeep-kontot eller betalas tillbaka.
Och så håller vi säkerhetsavstånd och hälsar inte i hand.

Bo Herou
president Tomelilla Rotaryklubb