Först några ord från Presidenten: Boka tisdag 18 augusti kl 12.30. Då planerar vi att försiktigt återuppta våra tisdagsmöten. Vid styrelsesammanträdet i tisdags diskuterade vi hur och nä r vi ska återuppta våra möten. Idéerna var många och intressanta. Vi enades om att återuppta våra möten lugnt och försiktigt. Naturligtvis med största lyhördhet mot Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det vi bestämde oss för, och nu föreslår er medlemmar, är detta: Tisdag 18 augusti kl 12.30 träffas vi utomhus i Fyledalen. Exakt plats, med karta, kommer inom kort. Vi tar med egen picknickkorg och är klädda efter vädret just denna dag. Medlemmar och en gäst inom respektive familj. Vi kommer att erbjudas en guidning både praktiskt och teoretiskt om Fyledalen. Så risken är att vi kommer att dra över den avsatta timmen. Gå när det passar. Om detta försök att ta upp våra tisdagsmöten igen faller väl ut fortsätter vi med Tisdag 1 september kl 12.30 i Andrarums kyrka. Också här medlem och en gäst inom familjen. Guidning i kyrkan och gott om plats. Också här kommer mer information inom kort. Beslut om fortsättningen efter detta tar vi senare.
Varmt välkomna!
Er President